Oldtimerliefde

Remco van den Brink: ‘Echte liefhebbers herken ik uit duizenden’

Kwaliteit en klantvriendelijkheid zit hem diep in de genen. Remco van den Brink komt uit een echt Houtens ondernemersgezin. De verhalen over het ondernemen rollen thuis tijdens het eten over de tafel. Het gaat altijd over hoe je klanten blij maakt en blij houdt. In het bedrijf ‘Passion For Cars Houten’ laat Remco dat elke dag zien!

‘Ik herken de echte old- en youngtimer liefhebbers uit duizenden, zegt Remco. De manier waarop ze naar hun auto kijken. Een strelende hand over de auto. Ze praten soms over hun auto alsof ze verliefd zijn. En als ze erover beginnen kunnen ze bijna niet meer stoppen. Hoe mooi is dat niet?! Ik word daar blij van omdat ik mij erin herken. Het hebben van een mooie oudere wagen is vaak een echte passie. Het gaat er dan ook niet om hoe de auto er uitziet maar om de band die bezitters er mee hebben.’

Koude koffie
Lachend wijst Remco op de koffiecorner. ‘Ja, de koffie wordt vaak koud vanwege die verhalen en gedeelde liefde. De koffiecorner is de plek waar ik vaak nog lang zit te kletsen met een klant en daar geniet ik van. Voor mij is dit geen werk maar bezig zijn met mijn passie. Hoe leuk is het om mensen tegen te komen die dezelfde liefde voor auto’s voelen zoals ik!’

Stallen is vaak lastig
‘Ik geniet al heel wat jaren van mijn oldtimers en maak graag op een zonnige dag een ritje door de omgeving. Als de auto eenmaal stilstaat kun je wachten op het moment dat iemand even rond de auto loopt en een gesprek begint. Dezelfde onderwerpen komen vaak voorbij en ik ontdek steeds beter wat autobezitters missen. Ze worden verliefd op een auto, schaffen die uiteindelijk trots aan maar dan … Het stallen is vaak lastig. De auto staat soms in een vochtige schuur en tussen het speelgoed van de kinderen. Er is behoefte aan een goede veilige stalling die ruim genoeg is en vooral droog.’

Remco: ‘Ik wil autobezittersontzorgen. Je wilt rijden en niet klussen.’

Ontzorgen
Ook ontdekt Remco dat autoliefhebbers het allerliefst zo willen instappen en wegrijden. ‘Daar is het tenslotte allemaal om te doen; het grote genieten. Als de auto wat langer stilstaat is hij stoffig en de accu en banden lopen leeg. Je wilt rijden en niet klussen. Ik wil ze daarom ontzorgen. Dat verschilt per auto en autobezitter. Ik doe wat men graag aan zorg wenst. De klanten kunnen zich dan helemaal bezighouden met lekker toeren. En je kunt de auto ophalen wanneer jij dat wilt. Een berichtje of telefoontje is genoeg en je auto staat klaar om in te stappen.’

Goede stalling
‘Je auto kun je bij mij stallen en hoe je dat wilt doen maak je zelf uit. Ik bied een pakket aan mogelijkheden van basisstalling, winterstalling tot een superieure stalling. Met allemaal stappen daartussen. Afgestemd op de behoefte en specifieke wensen van de autobezitter. Waar het om gaat is dat als je de stalling uitloopt dat je weet dat de auto in meer dan goede handen is.’

‘Ik heb mijn oldtimer gestald in een schone, droge en veilige omgeving bij een eigenaar die gek is op klassieke auto’s net zoals ik’

Jason bracht zijn auto onder bij Passion For Cars.

Wat Passion For Cars voor u kan doen

Autostalling
• Permanente stalling
• Winterstalling
• Tijdelijke stalling
• Camerabewaking 24/7
• Niet toegankelijk derden
• Vocht en stofvrij
• Verwarmd
• Druppellader
• C ontrole bandenspanning
• Flexibele ophaaltijden
• Centraal gelegen

Ontzorgen
• Handmatig wassen
• Reinigen interieur
• Exclusief poetsen/waxen
• Ophaalservice
• Transportservice
• Onderhoud
• APK
• Schade
• Taxatie

Sluit een jaarstalling af en laat uw auto gratis taxeren

Bel Remco van den Brink en schuif aan voor een gesprek. Indien u voor 31 december 2017 een jaarstalling afsluit dan wordt uw auto gratis getaxeerd door een erkend taxateur.

Passion For Cars Houten
info@passionforcarshouten.nl
www.passionforcarshouten.nl
06 22 44 90 32

Ga naar vorige edities