Gevaert Makelaars

Tekst: Gevaert Makelaars
Foto’s: paularutgersdesign.nl, artstudio23.com

Sinds begin 2017 zit Gevaert Makelaars samen met Bergman Finance in het schitterend verbouwde pand aan de Loerikseweg 4 in Houten. Gevaert is een vertrouwde naam in de regio. De makelaars en mede-eigenaren Erica Koteris en Wenda Althues zijn samen met office manager Claire Verweij het gezicht van Gevaert Houten.

De huizenmarkt kennen ze – door jarenlange ervaring – door en door en ze zorgen, door expertise in combinatie met écht persoonlijk en laagdrempelig contact, voor een frisse wind in de Houtense markt. Door de samenwerking met Bergman Finance wordt op de Loerikseweg inmiddels breed geadviseerd en ‘ontzorgd’: voor alles rondom aankoop, verkoop en taxatie van huizen, hypotheken, pensioenen, belastingaangiften, mediation en verzekeringen kun je op de Loerikseweg 4 terecht.

Zowel in Nieuwegein als op Het Kant in Houten werkten Gevaert en Bergman al nauw samen. Jacco Bergman zag in Houten volop kansen voor een nieuw makelaarskantoor. Nadat hij in contact kwam met registermakelaars Erica en Wenda, die dan nog collega’s zijn bij een makelaarskantoor in Utrecht, besloten ze Gevaert Houten te starten.

‘Ons nieuwe pand is nog maar net open en het is nu al zo druk dat we extra medewerkers zoeken’

Superleuk
De start is veelbelovend! Wenda: ‘De deuren van ons nieuwe pand zijn nog maar net open en het is nu al zo druk dat we extra, ondersteunende, medewerkers zoeken. Zowel oude, als nieuwe klanten weten de weg naar ons te vinden. Via-via horen mensen enthousiaste verhalen over ons en daar doen we het voor.’
Erica vertelt: ‘Superleuk om terug te horen dat onze kennis van zaken, eerlijkheid, flexibiliteit en enthousiasme worden gewaardeerd. We zijn altijd bereikbaar, ook ’s avonds via Whatsapp. We lopen graag dat stapje harder als mensen ons hun vertrouwen geven.’

Actie

Word klant en ga gratis uit eten in een restaurant naar keuze in het Oude Dorp.

Kom langs of ga naar www.gevaerthouten.nl of www.bergmanfinance.nl.

Ga naar vorige edities