‘Na één behandeling slinkt gemiddeld 20% tot 30% van het vetweefsel’

Tekst: Huidzorg Houten foto’s
Foto’s: ArmaFotografie

Vetrolletjes die maar niet willen verdwijnen door diëten of sporten. Wie kent het niet? Bekende probleemzones zijn: net boven de broekrand, rond de navel, onder het BH-bandje, onderaan de rug, de achterkant van de bovenarmen en de zijkant van de bovenbenen. Wist u dat u dit onderhuidse vetweefsel kunt kwijtraken door middel van vetbevriezing, ofwel cryolipolyse? Inmiddels is daar in Houten ook een betrouwbaar adres voor: Huidzorg Houten.

Huidzorg Houten speelt graag in op de behoeften van de moderne mens, zoals een gezond en fit uiterlijk. Daarom investeert Huidzorg Houten telkens in de meest innovatieve behandelmethoden. Met het nieuwste en krachtige apparaat voor cryolipolyse, de ‘Clatuu’, kunnen de huidtherapeuten nu ook overtollig vetweefsel aanpakken. De ontwikkeling van cryolipolyse stamt uit 2009. Inmiddels zijn er meer dan honderd studies gedaan die de effectiviteit van cryolipolyse aantonen.

Veilige methode

‘Vetcellen bevriezen’ klinkt misschien gevaarlijk of pijnlijk, maar er komt geen mes of naald aan te pas en er is ook geen hersteltijd nodig na de behandeling. Cryolipolyse werkt heel gericht op lokaal vetweefsel. Tijdens de behandeling blijven alle andere weefsels onbelast. De eerste tien minuten moet u mogelijk wennen aan de kou, de dertig minuten daarna is de behandeling door de verdovende werking goed te verdragen. De huidtherapeuten van Huidzorg Houten maken het u het zo comfortabel mogelijk en adviseren u vanuit eigen ervaring.

Hoe werkt cryolipolyse?

Aan het begin van de behandeling zuigen twee behandelkoppen de betreffende huid en het overtollige vetweefsel op met vacuüm. Daarna worden de vetcellen op een constante manier bevroren tot -9 °C. De vetcellen zijn zeer gevoelig voor koude en worden niet meer herkend door de hersenen. Dit zet een natuurlijk afbraakproces in gang. Het lichaam breekt de bevroren vetcellen geleidelijk af zonder dat u daar last van heeft. Resultaat van cryolipolyse Cryolipolyse kan ingezet worden voor allerlei probleemzones en is geschikt voor zowel mannen als vrouwen. Na ongeveer een maand ziet u het vetweefsel van de behandelde zone afnemen. Na één behandeling slinkt gemiddeld 20% tot 30% van het vetweefsel. Na drie maanden is het optimale behandelresultaat bereikt. Een tweede behandeling kunt u na acht weken ondergaan. Dit zal het resultaat nog meer versterken. Hoewel de behandelde vetcellen niet meer terugkomen kunnen resterende vetcellen zich wel opnieuw vullen met vet, bijvoorbeeld door ongezond eten. Cryolipolyse is dan ook niet bedoeld om af te vallen. Het is een methode om kleine vetophopingen op specifieke plaatsen te verminderen en de lichaamscontouren te verbeteren. Een gezonde levensstijl is zowel voor als na de behandeling belangrijk. Dit vergroot de kans op een mooi en blijvend resultaat.

Bijeenkomsten Onderwijscommunity Houten

Gratis intakegesprek en introductiekorting Tijdens het gratis intakegesprek bespreekt u met de huidtherapeut uw wensen en kunt u aangeven welke gebieden u wilt laten behandelen. Een cryolipolyse- behandeling duurt een uur en kost € 300,- per behandeling. Speciaal voor de lezers van Eigen Houtje Magazine geeft Huidzorg Houten ook nog een introductiekorting van € 45,- op de eerste cryolipolysebehandeling, geldig van 1 mei t/m 30 juni 2018 en bij inlevering van de coupon. Meer uitleg en informatie over cryolipolyse én alle andere huidbehandelingen van Huidzorg Houten geven we u graag op onze website of telefonisch.

Afspraak maken of meer  informatie?
Huidzorg Houten Huid & laserkliniek
Prins Bernhardweg 69
3991 DE Houten
contact@huidzorghouten.nl
www.huidzorghouten.nl
030-6342561