Tekst: Makeblijde
Foto’s: John van Wijngaarden

Ieder seizoen heeft zijn mooie momenten. Wanneer de zon lager aan de horizon staat en de dagen korter worden, geniet u bij Makeblijde vanuit het paviljoen van de mooie herfstkleuren. Wij nodigen u uit om in dit jaargetijde, samen met uw familie en vrienden, een mooi feest te vieren. Kom genieten!

Het aangename complex van Makeblijde heeft een mooie besloten omgeving en tegelijkertijd is het een prima locatie voor uw herfstactiviteiten buitenshuis. De zalen zijn voor ieder feest geschikt en kunnen worden aangepast aan de grootte van uw gezelschap. Van een intiem etentje tot aan een groots dansfeest, bij Makeblijde krijgt u er de juiste ruimte voor.

Onze gasten zijn enthousiast en ontdekken dat een feest vieren in een ‘zaal’ bij Makeblijde echt anders is. Makeblijde beschikt over een uitgebreide keuken en de koks zullen u verrassen. De herfst als oogstseizoen inspireert de koks tot de meest smaakvolle gerechten.

Dit najaar staan er ook tal van leuke activiteiten op onze agenda. Live muziek, exposities en diverse proeverijen. Kijk op onze website en volg ons: www.makeblijde.nl

Makeblijde beschikt over een grote gratis parkeergelegenheid en ligt op loopafstand van het NS station.

Makeblijde
Oud Wulfseweg 3
3992 LT Houten
030-6365272
park@makeblijde.nl
www.makeblijde.nl