Start het seizoen goed met Cursus&co!

Cursus&co start het nieuwe seizoen met een bomvol programma! Of je nu iets zoekt op culinair gebied, soepel wil worden met yoga, een vreemde taal wil leren of met aquarel wil leren schilderen; bij Cursus&co kun je bijna alles vinden.

Cursus&co biedt niet alleen cursussen en workshops aan, maar ook vele activiteiten die het hele jaar door lopen. Veel van onze sportactiviteiten vinden overdag plaats en zijn met name geschikt voor ouderen. Op www.vanhoutenenco.nl/activiteiten vind je het totale aanbod van alle cursussen, workshops en activiteiten.

Korting met de U-pas
Met de U-pas is het mogelijk om op veel activiteiten korting te krijgen. Zin om ergens aan mee te doen? Wees er snel bij, want vol = vol.

Neem gerust contact met ons op per e-mail: cursusenco@vanhoutenenco.nl, telefonisch 030- 7001525 of kom langs op ons kantoor. Wij zijn aanwezig van maandag t/m donderdag van 9.30- 12.00 uur. www.vanhoutenenco.nl/activiteiten

Breid je expertise uit als vrijwilliger of mantelzorger

De Vrijwilligers Academie Houten biedt jou, als vrijwilliger, mantelzorger of organisatie de mogelijkheid om je expertise uit te breiden, anderen te ontmoeten en kennis te delen. Door samen te werken met lokale organisaties bundelt de Vrijwilligers Academie Houten het bestaande scholingsaanbod en vullen we dit aan waar dat nodig is.

Dit najaar hebben we een groot aanbod van cursussen, workshops en E-Learnings. Kom jij in aanraking met autisme of dementie? Hoe help je iemand met het vergroten van zijn sociale netwerk? Heb je hulp nodig bij het schrijven van persberichten? Wil jij vertrouwenspersoon worden bij jouw vereniging? Dit en meer zit in ons najaarsaanbod!

Kijk snel op www.vanhoutenenco.nl/vrijwilligersacademie. Wil jij met ons samenwerken of heb je vragen over het aanbod? Neem contact met ons op per mail: vrijwilligersacademie@vanhoutenenco. nl of telefonisch, tel. 030-7001500.

Van Houten&Co
Onderdoor 160 (2e etage)
3995 DX Houten
030 700 15 00
info@vanhoutenenco.nl
www.vanhoutenenco.nl