Beste Houtenaren …

Susan Nijholt

In juni presenteerden wij jullie het EigenHoutje Magazine in de nieuwe stijl. Wat waren wij blij met de vele positieve reacties die we ontvingen. Het nieuwe EigenHoutje Magazine hebben wij dan ook in deze stijl voortgezet. Maar met deze nieuwe stap houdt het niet op. Vanaf deze maand zijn diverse interessante artikelen online terug te lezen!

Voor de meeste mensen is de vakantie voorbij. Hebben jullie ook genoten van een paar weken iets anders doen? Ik ging met mijn gezin naar Denemarken en Zweden. Twee prachtige landen, met een mooie natuur en vriendelijke inwoners. Geen zon- maar een doe-vakantie. Het is toch geweldig om een kanotocht door de wateren van Zweden te maken? De kinderen bouwden een vlot, we bezochten een elandenpark, plukten frambozen en bosbessen en maakten een kampvuur. Ik kan er weer tegenaan voor het komende jaar!

Ook de ondernemers in dit magazine beginnen weer vol enthousiasme aan het nieuwe seizoen. Vol passie vertellen ze over hun vak. Zo legt Moniek van Praktijk voor Mondhygiëne Schonauwen uit waarom onderhoud aan het gebit noodzaak is. Slaapspecialist Jongerius vertelt over hun mooie winkel in het Oude Dorp. De bijzondere initiatieven van de KrachtFabriek komen aan bod en Huidzorg Houten benadrukt dat acné goed te behandelen is en vaak ook wordt vergoed.

Ook in EigenHoutje Magazine staan?

Wilt u ook, met bijvoorbeeld uw bedrijf, in ons prachtige, nieuwe magazine staan?

Neem dan contact met mij op via susan@eigenhoutjemagazine.nl.