Beste Houtenaren …

Susan Nijholt

Yes! Het wordt weer zomer. Veel buiten zijn, de deur altijd open, buiten eten, kleur in de tuin, op vakantie … Ik kan er zo van genieten!

Duurzaamheid als leidraad
Voor je heb je de nieuwe editie van het EigenHoutje Magazine, helemaal digitaal! De keus voor duurzaam papier voor de gedrukte variant was voor mij erg makkelijk te maken, omdat duurzaamheid een leidraad is in ons leven. Hetzelfde geldt voor deze digitale versie; helemaal geen papier gebruik is natuurlijk nóg duurzamer.

Wij hebben thuis al een jaar of vijf zonnepanelen op ons dak liggen, alle lampen zijn vervangen door ledlampen, we letten op het water- en stroomverbruik en we scheiden ons afval heel trouw.
In dit nieuwe magazine vertelt Groen Zonnig Houten over de mogelijkheden van zonnepanelen in Houten. Maar duurzaamheid is meer dan dat, het is ook zelf je groente en fruit kweken. De Volkstuinvereniging Houten vertelt daarom over de volkstuinen in Houten.

Veiligheid
Ook is de burgemeester aan het woord over de veiligheid in Houten. Hij geeft ons tips om inbraken te voorkomen. En natuurlijk hebben we nog veel meer leuke onderwerpen.

Veel zonnig leesplezier!

Ook in EigenHoutje Magazine staan?

Wilt u ook, met bijvoorbeeld uw bedrijf, in ons prachtige, nieuwe magazine staan?

Neem dan contact met mij op via susan@eigenhoutjemagazine.nl.

Ga naar vorige edities